IFunds - Members

https://ifunds.nl/
over

Wij beschouwen CRM als een vak, óns vak, al meer dan 25 jaar. Met onze slimme producten en oplossingen willen wij onze klanten helpen meer sociale impact te realiseren. Onze klanten in staat stellen om de juiste multi-channel customer of donor journeys op te starten. We helpen organisaties met het creëren van een 360 graden klantbeeld.

Wat ons uniek maakt, is het feit dat we een kant en klaar product hebben. Door onze jarenlange ervaring met non-profit organisaties kennen wij de processen. We weten wat jij nodig hebt en bij het ontwikkelen van onze producten staat die kennis centraal. Uiteraard blijft er ook ruimte om jouw eigen specifieke wensen daarin kwijt te kunnen. Met Microsoft Dynamics als basis zijn onze oplossingen toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk. Wij bieden onze oplossing als een service aan (SaaS), zodat jij blijft profiteren van de continue doorontwikkeling van Microsoft én van ons.

Ifunds maakt deel uit van het Microsoft Tech for Social Impact programma. Dit programma zet technologie in als krachtig instrument om de meest uitdagende problemen in de wereld aan te pakken. Het kan non-profitorganisaties in staat stellen productiever en innovatiever te zijn en uiteindelijk een grotere maatschappelijke impact te bewerkstelligen. Verschillende kortingen zijn beschikbaar voor cloudoplossingen, waaronder Microsoft 365, Office 365, Power BI, Azure, Microsoft Surface. Meer weten, neem contact met ons op.


resultaat
Totaal

De scores van deze tool zijn de gemiddelde scores die de onderstaande organisaties berekend. Deze scores worden toegekend door het doorlopen van een vragenlijst waarin de tool wordt doorgelicht aan de hand van de vijf publieke waarden van PublicSpaces.

organisaties

De volgende organisaties hebben deze tool door de Spoelkeuken gehaald:

Organisatie Open Transparant Aansprakelijk Souverein Gebruikergericht Totaal
BNNVARA